Laden...

Alleen als jij erbij Band – 21 mei 2023 15:30 uur

Home / Evenementen / Alleen als jij erbij Band – 21 mei 2023 15:30 uur


‘Alleen als jij erbij Band’ is een gevorderd amateurorkest o.l.v. Ferdi Schukking met deelnemers uit de regio Rotterdam, Utrecht en Woerden, ontstaan vanuit de behoefte een vaste band te vormen in plaats van elke keer in een nieuwe workshop te spelen. De band bestaat 15 jaar, is goed op elkaar ingespeeld en heeft een eigen geluid ontwikkeld door de unieke bezetting en persoonlijkheid van de deelnemers.
De ‘Alleen als jij erbij Band’ speelt een afwisselend (soul)jazz-, fusion- en latin-repertoire van o.a. Benjamin Herman, Maceo Parker, Horace Silver, Quincy Jones etc.
De band repeteert elke donderdagavond van 20.00-22.30 uur in Gouda. Speelplezier staat voorop. Het is geen traditionele bigband. De arrangementen worden goed ingestudeerd en elke deelnemer krijgt de kans de solistische kwaliteiten te ontwikkelen. Ook daar wordt veel feedback op gegeven door de muzikaal leider. Er is veel aandacht voor samenspel en interactie.
De deelnemers bepalen zelf het repertoire. We proberen een aantal keer per jaar op te treden.

Op dit moment werkt de band aan een repertoire met muziek uit films en series. Daarbij worden fragmenten vertoond uit de films, terwijl de band speelt. We nemen zelf een beamer en scherm mee.
We spelen onder andere muziek van detectives: Tatort, Derrick, Kojak, Columbo, De Wrekers en uit de films Kill Bill, Mission Impossible, Shaft, cowboy Bebop en Star Wars en anderen.

Huidige bezetting van de band:
Ferdi Schukking – sopraansaxofoon
Patricia de Jongh, Hans Brugman – altsaxofoon
Erni Bodegraven, Frans de Ruiter – tenorsaxofoon
Mireille Wolfers, Rein Souwerbren – baritonsaxofoon
Annet Smaal – trombone
Paul Bogaard – gitaar
Theo van der Veen – piano
Arnold Thiescheffer – contrabas
Bart Witmond – drums
Zie ook: www.alleenalsjijerbijband.nl

Berichten(0)

Laat een bericht achter