Laden...

Restaurant

't Veerhuis is ook uw Eethuis
Home / Restaurant

U kunt uw bijeenkomst gezellig onderbreken met een lunch of diner in ons á la carte restaurant ”PALERMO” waar wij u behalve een goed culinair produkt ook warmte, gezelligheid, ruimte, en de mogelijkheid tot een goed gesprek bieden!

U bent welkom in het “PALERMO”, “FLORENCE” en de “TURIJN” van maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur voor uw lunch, en vanaf 17.00 uur voor uw diner. Wanneer u komt met 20 personen of meer dan begroeten wij u ook graag op zaterdag of zondag; mits vooraf gereserveerd.

Wij verzorgen ook graag een tot in de details geregeld buffet. Een klein koud buffet kunnen wij bij 20 personen al verzorgen vanaf € 32,50 per persoon. Voor grotere gelegenheden kunt u samen met onze kok een passend menu samenstellen, zodat alles naar uw eigen wens en smaak zal verlopen.

Enkele voorbeelden van onze mogelijkheden

Lunchmenu's

Van 12.00 tot 14.00 uur | Havenmaaltijd € 20,00 pp | Schippersmaaltijd € 23,80 pp

Dagschotels

Van 12.00 tot 20.00 uur | Wisselende kaart € 16,40 pp

Dinnertime

Van 17.00 tot 20.00 uur | 3-gangen keuze menu vanaf € 32,50 pp

Dinnerparty

Ook in de weekenden kunt u bij ons terecht(alleen mogelijk bij 20 of meer personen, een reservering is noodzakelijk)! De prijzen voor een diner of buffet zijn per persoon en in overleg.

De passant

Gedurende de openingstijden is ‘s zomers ons terras open. Koffie, thee, fris, alcoholische drankjes, broodjes, warme en koude snacks. Natuurlijk houden wij de prijzen in de hand.

Het onverwachte uitje

Heeft u geen zin om te koken en wilt u buiten de deur eten, maar niet te veel betalen? Onze kok heeft een menu dat zijn weerga niet kent voor maar € 16,45